Да открием Китай - От Пекин до Шанхай

Китай
0/5 ID
от 1,550 USD Цена на човек с включени 8 нощувки, входни такси за всички забележителности по програма
от 1,550 USD Цена на човек с включени 8 нощувки, входни такси за всички забележителности по програма

Да открием Китай - От Пекин до Шанхай

8 дни/7 нощи

Първи ден – Пекин  (обяд)
Кацате в Пекин, посрещане от представител на фирмата партньор, трансфер до хотела. Обиколка на Пекин с посещение на площада Тиан`ан`мън и Забранения Град, посещение на фабрика за коприна. Обяд в китайски ресторант. Нощувка.
 
Втори ден – Пекин - Лоян (закуска, обяд)
Закуска в хотела. След това се отправяте към Великата Китайска стена при Бадалинг. Обяд в местен ресторант. Следобяд посещение на гробниците на династия Мин и водещия до тях „Път на духовете“, както и на „Чанглинг” – най-голямата и красива гробница с много забележителни статуи – връх на китайската скулптура. Посещение на фабрика за обработка на перли. Трансфер до гарата за влак до Лоян в 21:08 часа. Нощувка във влака..
 
Трети ден – Лоян  (обяд)
Посрещане на гарата в Лоян и трансфер до хотела. Посещние на храмовите пещери Лунмен (UNESCO)– уникален пещерен град, запазили изкуството на монасите отпреди 13 в., с повече от 100 000 изображения на Буда, негови ученици, феи, танцьорки, музиканти. Обяд в ресторант. Нощувка.
 
Четвърти ден – Лоян - Сиан (закуска, вечеря)
Закуска. Трансфер до гарата за влак до Сиан. Посрещане на гарата в Сиан от местен гид. Трансфер до хотела. Вечеря. Свбодно време и нощувка.
 
Пети ден – Сиан (закуска, обяд)
Закуска в хотела. Посещение на музея Банпо и на уникалната, световно известна „Теракотена армия” – археологическа находка от времето на първия китайски император Цин Шихуан, на повече от 2200 години. Всичките 8102 керамични войни са в реален размер и заедно с конете и каляските са строени в бойни формации. Вечеря. Разходка из античната част на Сиан. Нощувка.
 
Шести ден – Сиан - Шанхай (закуска, обяд)
Закуска в хотела. Посещение на на огромната „Пагода на дивата гъска”, построена през 652 г. във времето на династия Тан. Ще посетите и Историческия музей на провинция Шънси. Обяд. Изпращане на гарата за пътуване с влак до Шанхай. Нощувка във влака.
 
Седми ден – Шанхай (вечеря)
Посрещане на гарата в Шанхай. Следва обиколка на Шанхай с посещения на Храма на Нефритения Буда, Ориенталската Перлена Кула. Разходка в пешеходната част на града. Вечеря. Нощувка.
 
Осми ден – Шанхай
Закуска в хотела. Трансфер до летището в Шанхай за полет към Европа.
Хотели по програмата: настаняване в хотели 4*
 
Цената включва:
 
Цената не включва:
 

* Екскурзиятa се провежда при група от минимум 2 човека

* По ваше желание можем да предложим и вариант с хотели от по-висока категория

 Изпрати запитване за Да открием Китай - От Пекин до Шанхай

Тук можете да посочите тип стая, изхранване и други предпочитания

Подобни оферти — Китай

От Пекин до покрива на света - Лхаса От Пекин до покрива на света - Лхаса
Китай /
0/5
от 2,744 USD Цена на човек с включени 7 нощувки и всички входни такси за забележителностите по програма