Политика за поверителност

Ние имаме сериозно отношение към защитата на вашите лични данни, спазвайки закона, и приветстваме всякакви въпроси и препоръки в това отношение.

SSL технология за шифроване 

Всичките ни сайтове използват Secure Socket Layer (SSL) технология за кодиране на данни, за да защити определена информация, която изпращате към нашите сайтове. Този тип технология ви защитава от това, вашите данни да бъдат прихванати от някой друг освен нашия сайт, докато те се предава към нас. Работим усилено, за да гарантираме, че нашия уеб сайт  е  защитен и че отговаря на стандартите на индустрията. Използваме и други предпазни мерки като защитни стени, системи за удостоверяване (например пароли и лични идентификационни номера) и механизми за контрол на достъпа, за да контролираме неоторизиран достъп до нашите системи и данни. 

Каква лична информация събираме и защо 

Личната информация събираме на две места - при регистрация на обект за настаняване в нашия сайт и при запитване по е-мейл от турист към обект за настаняване . Информацията от обектите за настаняване се събира, за да се поддържа активен акаунт на рекламиращия обект. Информацията от туристите се предоставя на обекта за настаняване, към който те са направили запитване, за да може обекта да осъществи връзка с туриста. Информацията на обектите за настаняване се съхраняват в нашите бази данни докато продължава участието на обекта .. Личната информация на туристите се съхранява един месец след направеното запитване. 

Споделяне на лични данни с трети страни 

Ние не споделяме вашите лични данни с трети страни освен при изрична законова разпоредба. 

Бисквитки (cookies) 

На сайтовете са интегрирани кодове на Google Analytics и Google Adsense, които съборат информация посредством “бисквитки” с цел анализ на поведението на потребителите. "Бисквитките" са малки файлове, съдържащи информация, която уеб сайта използва, за да проследява поведението на посетителите си. Това се прави, за да може Google Analytics да ни предоставя информация за потреблението на сайтовете ни с цел тяхното подобряване, както и за предоставяне на тематична реклама през платформите на Google Adsense. Ето тук можете да се запознаете с правилата на Google в това отношение. И, по-конкретно, тук можете да се запознаете с правилата за Google Analytics. 

Също така, когато споделите статия използвайки бутоните към социалните мрежи (например Фейсбук) на наш сайт, социалната мрежа, която е създала този бутон ще запамети това ваше действие. 

Освен това, ние използаме бисквитки за да запазим някои параметри от вашето взаимодействие със сайтовете и да го направим по-функционално. Например, бисквитка ви дава възможност да изпратите едно и също запитване до няколко обекта за настаняване, след като вече сте написали текста на това запитване във формата на контакти на един обект за настаняване. 

Всички съвременни браузъри ви позволяват да променяте настройките за бисквитки, включитело и да ги изключите напълно. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню "опции" или "предпочитания" на вашия браузър.

Моля да запомните, че ако решите да спрете бисквитките, някои секции от нашия сайт може да не работят правилно. 



Използва ли TSB Reisecenter бисквитки, които съдържат личните ми данни? 

Не, бисвкитките, които използваме са анонимни и не съдържат никакви лични данни. 

Контрол върху вашите личните данни 

Молим да се свържете с нас по телефон или чрез електронна поща, ако искате да предоставим, променим или изтрием вашите данни. Вие имате пълен контрол върху този процес. 

Кой е отговорен за управлението на личните данни 

Отговорник за обработването на личните данни е Паулина Хаджиниколова. За да се свържете с нея използвайте информацията за контакти .

Ако имате допълнителни въпроси или съображения, свържете се с обичайния представител, с когото контактувате в Травъл Шоп България ЕООД, или изпратете електронно съобщение на адрес tui@reisecenter.bg

Информация относно компетентния надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София , район Овча купел, ул.Любляна 34,
Данни за кореспонденция: гр. София 1000, ул.Московска 3,
Телефон: 02 8082455
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg